hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dýně Hokaido v jemném sladkokyselém nálevu  (2).JPG
    • Dýně Hokaido v jemném sladkokyselém nálevu  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Dýni přeřízneme vejpůl a vyndáme z ní semínka. Vrchní slupku oloupáme škrabkou a vnitřní stěnu ještě očistíme. Na dno každé sklenice vložíme 2 kolečka mrkve, 3 plátky cibule, 2 kuličky nového koření, 2 kuličky celého černého pepře, 2 hřebíčky a trochu kopru. 2 - Z předepsaných surovin si připravíme nálev, který přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Dýně nakrájíme na tenké proužky a naskládáme do sklenic. Zalijeme nálevem a sterilujeme v troubě při teplotě 85 stupňů 25 minut. Sklenice naskládejte na pekáč a podlijte je trochou vody. Po sterilizaci obraťte sklenice dnem vzhůru a nechte je tak do druhého dne. Recept je na 5 klasických sklenic a jednu malou. Vždy záleží na velikosti lahví, dýně atd...Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na nálev







  • Do sklenic











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz