hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dýně Hokaido v jemném sladkokyselém nálevu  (2).JPG
    • Dýně Hokaido v jemném sladkokyselém nálevu  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Dýni přeřízneme vejpůl a vyndáme z ní semínka. Vrchní slupku oloupáme škrabkou a vnitřní stěnu ještě očistíme. Na dno každé sklenice vložíme 2 kolečka mrkve, 3 plátky cibule, 2 kuličky nového koření, 2 kuličky celého černého pepře, 2 hřebíčky a trochu kopru. 2 - Z předepsaných surovin si připravíme nálev, který přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Dýně nakrájíme na tenké proužky a naskládáme do sklenic. Zalijeme nálevem a sterilujeme v troubě při teplotě 85 stupňů 25 minut. Sklenice naskládejte na pekáč a podlijte je trochou vody. Po sterilizaci obraťte sklenice dnem vzhůru a nechte je tak do druhého dne. Recept je na 5 klasických sklenic a jednu malou. Vždy záleží na velikosti lahví, dýně atd...Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na nálev







  • Do sklenic











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz