hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Sterilované patizony na sladko kyselo (1).JPG
    • Sterilované patizony na sladko kyselo (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Patisony nejprve oloupeme, vydlabeme z nich semena a nakrájíme na kostky. Množství nálevu je cca na 3 kg nakrájených kostek patisonů. Z předepsaných surovin připravíme nálev, který krátce povaříme. Do sklenic naskládáme koření dle předpisu, kostky patisonů a zalijeme nálevem. Sterilujeme na 85 stupňů 20 minut. Pokud sterilujeme v troubě dáme sklenice do pekáče s vodou. Nechte několik měsíců odležet. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na nálev








  • Do sklenic











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz