hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Sterilované patizony na sladko kyselo (1).JPG
    • Sterilované patizony na sladko kyselo (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Patisony nejprve oloupeme, vydlabeme z nich semena a nakrájíme na kostky. Množství nálevu je cca na 3 kg nakrájených kostek patisonů. Z předepsaných surovin připravíme nálev, který krátce povaříme. Do sklenic naskládáme koření dle předpisu, kostky patisonů a zalijeme nálevem. Sterilujeme na 85 stupňů 20 minut. Pokud sterilujeme v troubě dáme sklenice do pekáče s vodou. Nechte několik měsíců odležet. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na nálev








  • Do sklenic











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz