hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    chalupářská čalamáda (2).JPGchalupářská čalamáda (2).JPG
    • chalupářská čalamáda (2).JPG
    • chalupářská čalamáda (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno,okurky, rajčata, cuketu na kostičky, papriky na proužky, zelí nakrouháme. Vše zalijeme vodou tak aby jsme dostali cca 1,5 l vývaru, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Vývar nevyléváme. Odlijeme si 1,5 l vývaru ze zeleniny. Přidáme předepsané suroviny na nálev, promícháme a necháme nálev přejít 5 minut varem. Nálev nalijeme na čalamádu. Utáhneme víčka a sterilizujeme varem 10 minut. Nechte čalamádu odležet nějaký ten pátek ve spíži nebo ve sklepě apod. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Zelenina









  • Nálev









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz