hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    TZAZIKY S HROZNOVÝM VÍNEM A KŘENEM (3).JPGTZAZIKY S HROZNOVÝM VÍNEM A KŘENEM (2).JPG
    • TZAZIKY S HROZNOVÝM VÍNEM A KŘENEM (3).JPG
    • TZAZIKY S HROZNOVÝM VÍNEM A KŘENEM (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Takto nakrájenou okurku promícháme s trochou soli a necháme ji v chladu tzv. vybrečet alespoň 2 hodiny. Okurka pustí šťávu a bude lépe chutnat. 2 - K okurce přidáme nastrouhaný křen a všechny ostatní suroviny. Vše důkladně promícháme. Tahle je možná trochu nezvyklá, ale velmi chutná úprava tradičního salátu. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz