hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský snídaňový toast  (8).JPGPražský snídaňový toast  (6).JPGPražský snídaňový toast  (4).JPGPražský snídaňový toast  (2).JPG
    • Pražský snídaňový toast  (8).JPG
    • Pražský snídaňový toast  (6).JPG
    • Pražský snídaňový toast  (4).JPG
    • Pražský snídaňový toast  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulky, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a 3 minuty povaříme za občasného promíchání. Potom vložíme rajčatový protlak, všechno koření, dle chuti osolíme, vlijeme malé množství vody a vše dobře promícháme. Přivedeme k varu stáhneme trochu plamen a povaříme 5 minut. Potom přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Když houby pustí vodu, povařte ještě 3 minuty. A směs je hotová. 2 - Toasty dejte na pět minut předpéct do trouby předehřáté na 200 stupňů. Potom je potřete směsí posypte strouhaným parmezánem a zapékejte 7 - 8 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz