hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krkonošský toast (4).JPGKrkonošský toast (2).JPG
    • Krkonošský toast (4).JPG
    • Krkonošský toast (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby nakrájíme na tenké plátky, osolíme a osmahneme je na másle a necháme vychladnout. Toasty lehce pomažeme rozpuštěným máslem a necháme je v troubě nebo toasteru zapéct. Když směs hub vychladne přidáme 3 lžíce šlehané smetany a promícháme. Na každý toast položíme kolečko šunky, houbovou směs a posypeme strouhaným eidamem. Dáme zapéct do trouby na 180 stupňů a 7 minut. Toasty ozdobte kouskem kapie. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz