hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krkonošský toast (4).JPGKrkonošský toast (2).JPG
    • Krkonošský toast (4).JPG
    • Krkonošský toast (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby nakrájíme na tenké plátky, osolíme a osmahneme je na másle a necháme vychladnout. Toasty lehce pomažeme rozpuštěným máslem a necháme je v troubě nebo toasteru zapéct. Když směs hub vychladne přidáme 3 lžíce šlehané smetany a promícháme. Na každý toast položíme kolečko šunky, houbovou směs a posypeme strouhaným eidamem. Dáme zapéct do trouby na 180 stupňů a 7 minut. Toasty ozdobte kouskem kapie. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz