hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Severní Čechy

  • 464
    Kadaňský toast
    Kadansky_toast (5).JPGKadansky_toast (2).JPG
    • Kadansky_toast (5).JPG
    • Kadansky_toast (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rýži uvaříme v malém množství osolené vody do měkka. Do rozpáleného oleje vložíme lžíci hladké mouky, metličkou rychle promícháme a zalijeme 300 ml vývaru z kostí nebo zeleninového vývaru, popřípadě vodou. Metličkou jíšku důkladně promícháme, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na téměř staženém plameni. Vypneme plamen a do husté omáčky vložíme malé kousky mletého masa, odvážené lečo, které ještě v sekáčku nasekáme, na kostičky nakrájené papriky, koření, protlak, na drobno nakrájenou cibuli, celá vejce, česnek, dle chuti sůl uvařenou rýži. Vše důkladně promícháme ideálně metličkou. Vše vložíme do zapékacího pekáčku. 2 - Směs pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 40 minut. Hotovou směs promícháme a necháme trochu vychladnout. Toasty opečeme v toasteru a každý toast ještě potřeme prolisovaným česnekem. Potom toast potřeme masovou směsí a ozdobíme na kostičky nakrájenou červenou paprikou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz