hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Severní Čechy

  • 455
    Kadaňský toast
    Kadansky_toast (5).JPGKadansky_toast (2).JPG
    • Kadansky_toast (5).JPG
    • Kadansky_toast (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rýži uvaříme v malém množství osolené vody do měkka. Do rozpáleného oleje vložíme lžíci hladké mouky, metličkou rychle promícháme a zalijeme 300 ml vývaru z kostí nebo zeleninového vývaru, popřípadě vodou. Metličkou jíšku důkladně promícháme, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na téměř staženém plameni. Vypneme plamen a do husté omáčky vložíme malé kousky mletého masa, odvážené lečo, které ještě v sekáčku nasekáme, na kostičky nakrájené papriky, koření, protlak, na drobno nakrájenou cibuli, celá vejce, česnek, dle chuti sůl uvařenou rýži. Vše důkladně promícháme ideálně metličkou. Vše vložíme do zapékacího pekáčku. 2 - Směs pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 40 minut. Hotovou směs promícháme a necháme trochu vychladnout. Toasty opečeme v toasteru a každý toast ještě potřeme prolisovaným česnekem. Potom toast potřeme masovou směsí a ozdobíme na kostičky nakrájenou červenou paprikou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz