hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (1).JPGPomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (3).JPG
    • Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (1).JPG
    • Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky, papriku také na kostičky a cherry rajčátka napůlíme. Do menšího kastrůlku vložíme slaninu a co nejvíce ji necháme rozpustit. potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli, vše promícháme a lehce zasmahneme cca 1 minutu za občasného promíchání. Potom přidáme rajčata, papriku, všechno koření, dle chuti sůl a 150 ml vody. Vše důkladně promícháme. Přivedeme k varu a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou 5 minut. 2 - Po 5 minutách zeleninu rozmixujeme a ještě chvíli vaříme za občasného promíchání dokud se voda nevypaří a nezůstane pouze voňavá kašička. Tu necháme zcela vychladnout. 3 - Do šlehače vložíme tvaroh, kysanou smetanu a vychladlou kašičku. Vše mixujeme na vyšší rychlost 5 minut. Přibližně v polovině času na šlehání vypněte šlehač a dle chuti pomazánku dosolte. Podávejte s pečivem dle vlastní volby. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na dušení










  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz