hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (1).JPGPomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (3).JPG
    • Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (1).JPG
    • Pomazánka z dušené zeleniny dle pražského frajera (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky, papriku také na kostičky a cherry rajčátka napůlíme. Do menšího kastrůlku vložíme slaninu a co nejvíce ji necháme rozpustit. potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli, vše promícháme a lehce zasmahneme cca 1 minutu za občasného promíchání. Potom přidáme rajčata, papriku, všechno koření, dle chuti sůl a 150 ml vody. Vše důkladně promícháme. Přivedeme k varu a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou 5 minut. 2 - Po 5 minutách zeleninu rozmixujeme a ještě chvíli vaříme za občasného promíchání dokud se voda nevypaří a nezůstane pouze voňavá kašička. Tu necháme zcela vychladnout. 3 - Do šlehače vložíme tvaroh, kysanou smetanu a vychladlou kašičku. Vše mixujeme na vyšší rychlost 5 minut. Přibližně v polovině času na šlehání vypněte šlehač a dle chuti pomazánku dosolte. Podávejte s pečivem dle vlastní volby. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na dušení










  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz