hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský kuřecí vývar s vejci  (2).JPG
    • Pražský kuřecí vývar s vejci  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci si z kuřecí směsi na polévku připravíme vývar. Čím déle vývar vaříte, tím je silnější a zdravější. Hotový vývar scedíme a z kuřecích směsi obereme maso. Měli by jste mít 1,4 l vývaru. Maso vrátíme zpět do vývaru, přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev, celer a petržel, řapíkatý celer nakrájíme na kostičky. Dle chuti osolíme a opepříme, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Dvě minuty před koncem vaření přidáme rozšlehaná vejce a minutu je ještě v hrnci šleháme metličkou. Nakonec přidejte nudle a nechte je dojít pod pokličkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz