Postup
1 - V hrnci na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme fenykl nakrájený na silnější čtvrt-měsíčky. Za občasného promíchání na mírně staženém plameni povaříme 4 minuty. Přidáme nadrcený česnek, na drobno nakrájené chilli, nadrcená semínka fenyklu a dobře promícháme, krátce minutku povaříme. Přidáme víno, opět vše dobře promícháme a vložíme na kostičky nakrájené brambory. Povařte 3 - 4 minuty, přidejte spařená, oloupaná a na drobno nasekaná rajčata, mletou papriku, vše opět dobře promíchejte a přiveďte k varu. 2 - Směs zalijte zeleninovým vývarem, dle chuti osolte a vařte dokud brambory nezměknou. Už v téhle fázi je polévka velmi chutná. Přidejte rybí maso nakrájené na menší kousky. Určitě nepoužívejte mražené filety z obchodu, jsou plné hnusné vody a celou polévku vám zkazí. Můžete ale použít rozmrazenou rybu v celku, ze které si uděláte filety. Vhodný je hejk (mořská štika) nebo makrela. Samozřejmě, nejlepší je ryba čerstvá nebo chlazená. Lze použít i filé. Rybí kousky povařte dle typu ryby 5 - 6 minut, přidejte mořské plody a nechte přejít varem 3 - 4 minuty. Dle chuti dosolte. Na talíři polévku ozdobte čerstvou petrželkou na což jsem opět zapoměla...Polévka je hustá a samozřejmě velmi zdravá. Dobrou chuť.