hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský kuřecí vývar se žampiony a vločkami (2).JPG
    • Pražský kuřecí vývar se žampiony a vločkami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme co nejsilnější vývar. Polévkovou směs, nové koření a černý pepř vaříme v tlakovém hrnci tak dlouho jak můžeme (klidně několik hodin), samozřejmě pokud vaříme vývar déle dolíváme vodu a vaříme na staženějším plameni. 2- Hotový vývar scedíme, vyndáme koření a kuřecí směs, obereme maso, které vrátíme zpět do polévky. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou zeleninu, dle chuti osolíme, přidáme vločky, na tenké plátky nakrájené žampiony a vaříme 15 minut. A to je vše. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz