hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražský kuřecí vývar se žampiony a vločkami (2).JPG
    • Pražský kuřecí vývar se žampiony a vločkami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme co nejsilnější vývar. Polévkovou směs, nové koření a černý pepř vaříme v tlakovém hrnci tak dlouho jak můžeme (klidně několik hodin), samozřejmě pokud vaříme vývar déle dolíváme vodu a vaříme na staženějším plameni. 2- Hotový vývar scedíme, vyndáme koření a kuřecí směs, obereme maso, které vrátíme zpět do polévky. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou zeleninu, dle chuti osolíme, přidáme vločky, na tenké plátky nakrájené žampiony a vaříme 15 minut. A to je vše. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz