hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka amerického siláka  (2).JPGPolévka amerického siláka  (4).JPG
    • Polévka amerického siláka  (2).JPG
    • Polévka amerického siláka  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Párky nebo klobásu nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a mrkev nakrájenou na tenké plátky. Promícháme, trochu stáhneme plamen a povaříme za občasného promíchání 5 minut pod pokličkou. 2 - Přidáme spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, fazole uvařené dle návodu v osolené vodě (zalijeme i vodou z vařených fazolí), brambory nakrájené na kostičky, vodu a dle chuti dosolíme. Vody dávejte tolik aby brambory byly ve vodě ponořené a mohly se vařit. Vaříme dokud brambory nezměknou, asi 20 - 25 minut, dle velikosti a typu. Nakonec přidáme špenát, a když se rozpustí opět trochu stáhneme plamen a povaříme ještě 7 minut. Polévky je popravdě „kotel”, ale je to samá zelenina s trochou masa. Svým složením je vynikající pro siláky z posiloven a všechny kdo potřebují sílu. V Americe údajně má tato polévka původ u Pepka námořníka, ale nesmí se o tom moc mluvit, protože on jede hlavně na špenátu. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz