hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka amerického siláka  (2).JPGPolévka amerického siláka  (4).JPG
    • Polévka amerického siláka  (2).JPG
    • Polévka amerického siláka  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Párky nebo klobásu nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a mrkev nakrájenou na tenké plátky. Promícháme, trochu stáhneme plamen a povaříme za občasného promíchání 5 minut pod pokličkou. 2 - Přidáme spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, fazole uvařené dle návodu v osolené vodě (zalijeme i vodou z vařených fazolí), brambory nakrájené na kostičky, vodu a dle chuti dosolíme. Vody dávejte tolik aby brambory byly ve vodě ponořené a mohly se vařit. Vaříme dokud brambory nezměknou, asi 20 - 25 minut, dle velikosti a typu. Nakonec přidáme špenát, a když se rozpustí opět trochu stáhneme plamen a povaříme ještě 7 minut. Polévky je popravdě „kotel”, ale je to samá zelenina s trochou masa. Svým složením je vynikající pro siláky z posiloven a všechny kdo potřebují sílu. V Americe údajně má tato polévka původ u Pepka námořníka, ale nesmí se o tom moc mluvit, protože on jede hlavně na špenátu. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz