hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vánoční rybí polévka I.JPG
    • Vánoční rybí polévka I.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V papiňáku nejprve vaříme všechnu zeleninu, bobkový list, nové koření a hlavy z ryby. Čím déle se vývar vaří, tím je chutnější a zdravější, nicméně hodina je standard. Vývar je silný a krásně voňavý.

    2 - Vývar scedíme, vyndáme koření a zelené z pórku. Polovinu zeleniny rozmixujeme(všechnu papriku!). Mixujeme pouze polovinu, jinak by byla polévka moc hustá. Ze zavářky vytvoříme kulaté knedlíčky. Do vývaru tedy přidáme mixovanou zeleninu, maso z rybích hlav, osolíme,opepříme, případně dolijeme trochou vody a dle chuti dosolíme.Vaříme 15 minut, poté přidáme knedlíčky,špetku skořice,ocet, pepř dle chuti a vaříme 12 minut. Přidáme nudle a je hotovo! Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar












  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz