hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vánoční rybí polévka I.JPG
    • Vánoční rybí polévka I.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V papiňáku nejprve vaříme všechnu zeleninu, bobkový list, nové koření a hlavy z ryby. Čím déle se vývar vaří, tím je chutnější a zdravější, nicméně hodina je standard. Vývar je silný a krásně voňavý.

    2 - Vývar scedíme, vyndáme koření a zelené z pórku. Polovinu zeleniny rozmixujeme(všechnu papriku!). Mixujeme pouze polovinu, jinak by byla polévka moc hustá. Ze zavářky vytvoříme kulaté knedlíčky. Do vývaru tedy přidáme mixovanou zeleninu, maso z rybích hlav, osolíme,opepříme, případně dolijeme trochou vody a dle chuti dosolíme.Vaříme 15 minut, poté přidáme knedlíčky,špetku skořice,ocet, pepř dle chuti a vaříme 12 minut. Přidáme nudle a je hotovo! Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar












  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz