hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Římská slepičí polévka (2).JPG
    • Římská slepičí polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar ze slepice. Maso obereme a nakrájíme na menší kousky. V misce rozšleháme vejce, přidáme sýr a krupici, zalijeme trochou vývaru a vše rozmícháme. Vývar dle chuti osolíme. Do vroucího vývaru pomalu přiléváme vaječnou směs a důkladně ji ve vývaru šleháme metličkou cca 3 minuty. Vzniknou nám tak malé vločky. Nakonec přidáme pokrájené maso, necháme přejít 3 minuty mírným varem a podáváme. Na talíři polévku ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz