hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka z kapra s houbami  (2).JPG
    • Polévka z kapra s houbami  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejdříve si připravíme vývar z hlavy a ocasních ploutví. Čím déle budete vývar vařit, tím bude kvalitnější. Když je vývar hotový, vytvoříme si z másla a mouky jíšku. Lehce zasmahneme a zalijeme 300 - 400 ml vývaru, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na staženém plameni. 2 - Potom přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na plátky, sůl a koření, dolijeme 1 litru vývaru. Povaříme 15 minut. Mezitím si na másle a cibulce osmahneme na plátky nakrájené žampiony. Přidáme je do polévky spolu se lžící krupice a na menší kousky nakrájeným mlíčím a povaříme ještě 10 minut. Na talíři ozdobte čerstvou petrželkou (pokud nezapomenete jako já..). Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz