hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka z kapra s houbami  (2).JPG
    • Polévka z kapra s houbami  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejdříve si připravíme vývar z hlavy a ocasních ploutví. Čím déle budete vývar vařit, tím bude kvalitnější. Když je vývar hotový, vytvoříme si z másla a mouky jíšku. Lehce zasmahneme a zalijeme 300 - 400 ml vývaru, přivedeme k varu a povaříme 10 minut na staženém plameni. 2 - Potom přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na plátky, sůl a koření, dolijeme 1 litru vývaru. Povaříme 15 minut. Mezitím si na másle a cibulce osmahneme na plátky nakrájené žampiony. Přidáme je do polévky spolu se lžící krupice a na menší kousky nakrájeným mlíčím a povaříme ještě 10 minut. Na talíři ozdobte čerstvou petrželkou (pokud nezapomenete jako já..). Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz