hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražákovo králičí polévka  (2).JPG
    • Pražákovo králičí polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme králičí směs na polévku, přidáme jalovec, bobkový list a kuličky pepře, zalijeme vodou, osolíme a připravíme si silný vývar. Čím déle vývar vaříte, tím je zdravější, chutnější a kvalitnější. Za občasného přilévání vody ho vařte klidně několik hodin. Když je vývar hotový, scedíme ho a obereme maso z kostí. Maso nakrájíme na menší kousky, které vrátíme zpět do polévky. 2 - Na lžící másla osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou, zalijeme 300 ml vody, promícháme metličkou, přivedeme k varu a na staženém plameni za častého promíchání povaříme 10 minut. 3 - Do polévky přidáme na tenké plátky nakrájenou mrkev, celer, petržel a žampiony. Povaříme 10 minut. Pak přidáme uvařenou cibulovou jíšku, vše dobře promícháme, přidáme mletý černý pepř a povaříme 7 minut. Vypneme plamen, přidáme vlasové nudle, které necháme několik minut dojít, v již hotové polévce. Na talíři ozdobte polévku čerstvě nasekanou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz