Postup
1 - Do tlakového hrnce vložíme králičí směs na polévku, přidáme jalovec, bobkový list a kuličky pepře, zalijeme vodou, osolíme a připravíme si silný vývar. Čím déle vývar vaříte, tím je zdravější, chutnější a kvalitnější. Za občasného přilévání vody ho vařte klidně několik hodin. Když je vývar hotový, scedíme ho a obereme maso z kostí. Maso nakrájíme na menší kousky, které vrátíme zpět do polévky. 2 - Na lžící másla osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou, zalijeme 300 ml vody, promícháme metličkou, přivedeme k varu a na staženém plameni za častého promíchání povaříme 10 minut. 3 - Do polévky přidáme na tenké plátky nakrájenou mrkev, celer, petržel a žampiony. Povaříme 10 minut. Pak přidáme uvařenou cibulovou jíšku, vše dobře promícháme, přidáme mletý černý pepř a povaříme 7 minut. Vypneme plamen, přidáme vlasové nudle, které necháme několik minut dojít, v již hotové polévce. Na talíři ozdobte polévku čerstvě nasekanou petrželkou. Dobrou chuť.