hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražákovo králičí polévka  (2).JPG
    • Pražákovo králičí polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme králičí směs na polévku, přidáme jalovec, bobkový list a kuličky pepře, zalijeme vodou, osolíme a připravíme si silný vývar. Čím déle vývar vaříte, tím je zdravější, chutnější a kvalitnější. Za občasného přilévání vody ho vařte klidně několik hodin. Když je vývar hotový, scedíme ho a obereme maso z kostí. Maso nakrájíme na menší kousky, které vrátíme zpět do polévky. 2 - Na lžící másla osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou, zalijeme 300 ml vody, promícháme metličkou, přivedeme k varu a na staženém plameni za častého promíchání povaříme 10 minut. 3 - Do polévky přidáme na tenké plátky nakrájenou mrkev, celer, petržel a žampiony. Povaříme 10 minut. Pak přidáme uvařenou cibulovou jíšku, vše dobře promícháme, přidáme mletý černý pepř a povaříme 7 minut. Vypneme plamen, přidáme vlasové nudle, které necháme několik minut dojít, v již hotové polévce. Na talíři ozdobte polévku čerstvě nasekanou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz