hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čáslavská zelná polévka  (2).JPG
    • Čáslavská zelná polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrájíme na nudličky a lehce prosolíme. Brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme 2 l vody, přidáme kmín a vaříme je se zelím dokud brambory nezměknou. Ze sádla a mouky si připravíme jíšku, kterou zalijeme 3 - 4 naběračkami vývaru z brambor a zelí. Přivedeme k varu a povaříme na staženém plameni 10 minut. Jíšku vlijeme do polévky, přidáme ocet a dle chuti osolíme. Následně vložíme do polévky pikantní klobásu, 5 minut prohřejeme a nalijeme do polévky polévky rozšlehaná vejce, která ihned metličkou v polévce rozmícháváme. Povaříme ještě 1 minutu a máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz