hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Fazolová s  uzeným masem (2).JPG
    • Fazolová s  uzeným masem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 20.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 20.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namočíme dle návodu, obvykle je necháme namáčet přes noc. Fazole pak vaříme ve stejné vodě do změknutí a dle potřeby dolíváme vodu. Vody by mělo být celkem 1,3 - 1,4 l vody na polévku. Přibližně v polovině vaření fazolí přidáme na kostičky nakrájené uzené maso. Na másle podusíme na drobno nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninou nakrájenou na tenké plátky a utřený česnek. Vše dobře promícháme a podusíme 10 minut. 2 - Když jsou fazole měkké vývar scedíme, ale rozhodně nevyléváme. Pouze vyndáme z polévky uzené maso. Připravíme si jíšku z másla mouky, lehce je zasmahneme, zalijeme 300 ml vody a metličkou dobře promícháme, přivedeme k varu a povaříme na staženém plameni 10 minut. Do vývaru přidáme podušenou zeleninu, protlak, koření a dle chuti sůl. Vše rozmixujeme, přidáme uvařenou jíšku, vše promícháme a povaříme na mírně staženém plameni 12 minut. Na talíři ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz