Postup
1 - Jarní cibulku nakrájíme na drobno, krájíme je celé, tedy i se zelenou vrchní částí. Takto nakrájenou cibulku (na kolečka) osmahneme krátce na oleji, přidáme lžící mouky, promícháme a minutku povaříme. Následně vše zalijeme 300 ml vody, dobře promícháme metličkou, přidáme sladkou papriku a znovu dobře promícháme. přivedeme k varu a na staženém plameni povaříme 10 minut. 2 - Fazolky nakrájíme na kousky, pokud používáme mraženou koupíme ji již nařezanou. Fazolky vložíme do 1,3 l horké osolené vody a přivedeme k varu. Přidáme uvařenou směs z jarní cibulky, dle chuti osolíme a povaříme vše 15 minut. Vypneme plamen, vmícháme kefírové mléko, prolisovaný česnek a nakonec rozšlehaná vejce. Vše dobře promícháme metličkou a podáváme. Porce můžete ozdobit čerstvou petrželkou. Tuhle polévku si nejspíše zamilujete...Dobrou chuť.