hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Drůbeží polévka po Madridsku  (2).JPG
    • Drůbeží polévka po Madridsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar. V tlakovém hrnci vaříme v osolené vodě maso, rozpůlenou cibuli, polovinu rajčat nakrájených na měsíčky, všechno koření a celerovou nať nebo petrželku. Čím déle se vývar vaří, tím je silnější a chutnější. Vývar přecedíme, maso vyndáme, obereme a nakrájíme na malé kousky. Maso vložíme zpět do vývaru, koření a zeleninu, kterou jsme přecedili, již do polévky nevracíme. 2 - Do vývaru vložte na tenká kolečka a plátky nakrájenou zeleninu, přiveďte k varu a povařte 20 minut. Dle chuti dosolte, druhou polovinu rajčat spaříme, oloupeme a nakrájíme na drobno a přidáme do polévky. Povaříme ještě 10 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz