hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Drůbeží polévka po Madridsku  (2).JPG
    • Drůbeží polévka po Madridsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar. V tlakovém hrnci vaříme v osolené vodě maso, rozpůlenou cibuli, polovinu rajčat nakrájených na měsíčky, všechno koření a celerovou nať nebo petrželku. Čím déle se vývar vaří, tím je silnější a chutnější. Vývar přecedíme, maso vyndáme, obereme a nakrájíme na malé kousky. Maso vložíme zpět do vývaru, koření a zeleninu, kterou jsme přecedili, již do polévky nevracíme. 2 - Do vývaru vložte na tenká kolečka a plátky nakrájenou zeleninu, přiveďte k varu a povařte 20 minut. Dle chuti dosolte, druhou polovinu rajčat spaříme, oloupeme a nakrájíme na drobno a přidáme do polévky. Povaříme ještě 10 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz