hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rýnská hrachová polévka  (2).JPG
    • Rýnská hrachová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách necháme namočit dle návodu na sáčku. Ve stejné vodě(1 litr) ho pak také začneme vařit. Když hrách začne měknout, přilijeme litr vývaru z kostí, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a přepůlenou cibuli. Vaříme dokud hrách úplně nezměkne. Pak vše rozmixujte, dle chuti osolte a opepřete, přidejte majoránku a na kolečka nakrájenou klobásu. Nechte přejít varem na trochu staženém plameni 5 minut. Nakonec na másle osmahněte na kostičky nakrájený toastový chléb (já ho tam zapoměl dát...), kterým na talíři polévku posypte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz