hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rýnská hrachová polévka  (2).JPG
    • Rýnská hrachová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách necháme namočit dle návodu na sáčku. Ve stejné vodě(1 litr) ho pak také začneme vařit. Když hrách začne měknout, přilijeme litr vývaru z kostí, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a přepůlenou cibuli. Vaříme dokud hrách úplně nezměkne. Pak vše rozmixujte, dle chuti osolte a opepřete, přidejte majoránku a na kolečka nakrájenou klobásu. Nechte přejít varem na trochu staženém plameni 5 minut. Nakonec na másle osmahněte na kostičky nakrájený toastový chléb (já ho tam zapoměl dát...), kterým na talíři polévku posypte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz