hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jihočeská zelňačka s pikantní klobásou  (2).JPG
    • Jihočeská zelňačka s pikantní klobásou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí zalijeme 1,5 l vody, přidáme koření a houby, přivedeme k varu povaříme 12 minut. V menším hrnci rozpustíme sádlo, přidáme hladkou mouku, krátce osmahneme a zalijeme trochou vody. Přivedeme k varu a za občasného promíchání povaříme na staženém plameni 10 minut. Jíšku přidáme do polévky a dobře promícháme, přilijeme kefírové mléko a na menším množství sádla lehce osmahlou klobásu nakrájenou na kolečka. Povaříme 7 minut, dochutíme lžičkou cukru a polévku ještě zjemníme lžící másla. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz