hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Šči z čerstvého zelí  (2).JPG
    • Šči z čerstvého zelí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z hovězí kližky si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Budeme potřebovat 1,7 l vývaru. Čím déle se maso vaří tím silnější vývar bude. Pokud máte čas, připravte si vývar den předem. 2 - Na pánvi zpěníme na másle cibuli, pak přidáme na tenké plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a lehce zasmahneme za občasného promíchání. Takto upravenou zeleninu vložíme do vývaru, přidáme nakrouhané zelí a maso z kližky nakrájené na menší kousky. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut na mírně staženém plameni. Deset minut před koncem vaření přidáme ještě dvě naběračky vývaru, pepř, sůl a bobkový list. Dovaříme a podáváme. Nyní před sebou máte vynikající zdravou a chutnou polévku. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz