hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Šči z čerstvého zelí  (2).JPG
    • Šči z čerstvého zelí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z hovězí kližky si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Budeme potřebovat 1,7 l vývaru. Čím déle se maso vaří tím silnější vývar bude. Pokud máte čas, připravte si vývar den předem. 2 - Na pánvi zpěníme na másle cibuli, pak přidáme na tenké plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a lehce zasmahneme za občasného promíchání. Takto upravenou zeleninu vložíme do vývaru, přidáme nakrouhané zelí a maso z kližky nakrájené na menší kousky. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut na mírně staženém plameni. Deset minut před koncem vaření přidáme ještě dvě naběračky vývaru, pepř, sůl a bobkový list. Dovaříme a podáváme. Nyní před sebou máte vynikající zdravou a chutnou polévku. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz