hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česká gulášová polévka  (2).JPG
    • Česká gulášová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar z kližky. Maso ideálně vaříme v tlakovém hrnci, ušetříme si tím dost času. Vaříme maso tak, aby nám po vyndání masa, zbylo 1,5 l vývaru. 2 - Na sádle zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku a krátce cca 1 minutu, promícháme a osmahneme. Potom přidáme 3 naběračky vývaru (vyberte spíše trochu větší), promícháme metličkou, přivedeme k varu, stáhneme plamen a povaříme 10 minut. Pak přidáme protlak, znovu promícháme metličkou, přidáme na kousky pokrájené brambory, dolijeme 1,3 l vývaru, přidáme veškeré koření, maso z vývaru nakrájené na menší kostičky, dobře promícháme a vaříme pod pokličkou dokud brambory nezměknou. Dobrou chuť. 3 - Když jsou brambory měkké, přidáme prolisovaný česnek, necháme přejít 3 minuty varem a podáváme. Natalíři ozdobta porce čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz