hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česká gulášová polévka  (2).JPG
    • Česká gulášová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar z kližky. Maso ideálně vaříme v tlakovém hrnci, ušetříme si tím dost času. Vaříme maso tak, aby nám po vyndání masa, zbylo 1,5 l vývaru. 2 - Na sádle zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku a krátce cca 1 minutu, promícháme a osmahneme. Potom přidáme 3 naběračky vývaru (vyberte spíše trochu větší), promícháme metličkou, přivedeme k varu, stáhneme plamen a povaříme 10 minut. Pak přidáme protlak, znovu promícháme metličkou, přidáme na kousky pokrájené brambory, dolijeme 1,3 l vývaru, přidáme veškeré koření, maso z vývaru nakrájené na menší kostičky, dobře promícháme a vaříme pod pokličkou dokud brambory nezměknou. Dobrou chuť. 3 - Když jsou brambory měkké, přidáme prolisovaný česnek, necháme přejít 3 minuty varem a podáváme. Natalíři ozdobta porce čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz