hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česká selská bramboračka  (2).JPG
    • Česká selská bramboračka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme je s kmínem v osolené vodě do měkka. Vývar z brambor nevyléváme. Budeme ho potřebovat cca 1,5 litru. 2 - Cibuli nakrájenou na drobno, kořenovou zeleninu nakrájenou na tenké plátky stejně tak houby, kapustu nakrájenou na kousky, osmahneme na sádle. Když se zelenina a houby "zmenší", zaprášíme zeleninu hladkou moukou a zalijeme opraženou zeleninu vývarem z brambor, tak aby se vše dusilo. Přivedeme k varu a podusíme pod pokličkou na mírně staženém plameni 30 minut. Do polévky potom dolijeme zbytek vývaru, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, nať z celeru nebo nasekanou petrželku, pepř a uvařené brambory, případně dle chuti dosolíme. Necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz