hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Česká selská bramboračka  (2).JPG
    • Česká selská bramboračka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme je s kmínem v osolené vodě do měkka. Vývar z brambor nevyléváme. Budeme ho potřebovat cca 1,5 litru. 2 - Cibuli nakrájenou na drobno, kořenovou zeleninu nakrájenou na tenké plátky stejně tak houby, kapustu nakrájenou na kousky, osmahneme na sádle. Když se zelenina a houby "zmenší", zaprášíme zeleninu hladkou moukou a zalijeme opraženou zeleninu vývarem z brambor, tak aby se vše dusilo. Přivedeme k varu a podusíme pod pokličkou na mírně staženém plameni 30 minut. Do polévky potom dolijeme zbytek vývaru, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, nať z celeru nebo nasekanou petrželku, pepř a uvařené brambory, případně dle chuti dosolíme. Necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz