Postup
1 - Z kuřecí směsi na polévku si připravíme vývar, který vaříme alespoň 1 hodinu v tlakovém hrnci. Kuřecí skelet potom vyndáme a obereme z něj maso, které pokrájíme na drobnější kousky. Do vývaru přidáme na tenké plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Dle chuti osolíme, vložíme nakrájené maso a kari a trochu stáhneme plamen. 2 - Mezitím si připravíme z másla a mouky světlou jíšku, kterou naředíme 200 ml vody a 3 minuty povaříme. Jíšku potom vložíme do polévky, řádně promícháme metličkou a povaříme na staženém plameni ještě 7 minut. Již nevaříme a do takto připravené polévky vložíme vejce rozmíchané v mléce a smetaně. Ještě jednou řádně promícháme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku. Dobrou chuť.