hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí polévka s karí  (2).JPG
    • Kuřecí polévka s karí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z kuřecí směsi na polévku si připravíme vývar, který vaříme alespoň 1 hodinu v tlakovém hrnci. Kuřecí skelet potom vyndáme a obereme z něj maso, které pokrájíme na drobnější kousky. Do vývaru přidáme na tenké plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Dle chuti osolíme, vložíme nakrájené maso a kari a trochu stáhneme plamen. 2 - Mezitím si připravíme z másla a mouky světlou jíšku, kterou naředíme 200 ml vody a 3 minuty povaříme. Jíšku potom vložíme do polévky, řádně promícháme metličkou a povaříme na staženém plameni ještě 7 minut. Již nevaříme a do takto připravené polévky vložíme vejce rozmíchané v mléce a smetaně. Ještě jednou řádně promícháme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz