hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Východní Čechy

  • 551
    Krkonošská trdlouka
    Krkonošská trdlouka  (2).JPG
    • Krkonošská trdlouka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso vaříme v tlakovém hrnci s pokrájenou kořenovou zeleninou a rozpůlenou cibulí. Čím déle se vývar vaří tím více je chutnější. V samostatném hrnci uvaříme kroupy, které nejprve spaříme pod horkou vodou. Hotový vývar scedíme a zeleninu již zpět nevracíme, maso samozřejmě ano. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sůl dle chuti a necháme přejít 5 minut varem. Na talíře nejprve vložíme lžíci uvařených krup, které zalijeme polévkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz