hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Východní Čechy

  • 543
    Krkonošská trdlouka
    Krkonošská trdlouka  (2).JPG
    • Krkonošská trdlouka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso vaříme v tlakovém hrnci s pokrájenou kořenovou zeleninou a rozpůlenou cibulí. Čím déle se vývar vaří tím více je chutnější. V samostatném hrnci uvaříme kroupy, které nejprve spaříme pod horkou vodou. Hotový vývar scedíme a zeleninu již zpět nevracíme, maso samozřejmě ano. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sůl dle chuti a necháme přejít 5 minut varem. Na talíře nejprve vložíme lžíci uvařených krup, které zalijeme polévkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz