hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Řecká polévka ze slepice (1).JPG
    • Řecká polévka ze slepice (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze slepice si připravíme vývar (čím déle se vaří tím je lepší), ideálně v tlakovém hrnci vaříme slepici v osolené vodě a s kuličkami pepře. Když už je vývar téměř hotový přidáme na 15 minut na tenká kolečka nakrájenou mrkev a petržel, cibuli nakrájenou na drobno a žampiony nakrájené na tenké plátky. Když je vývar hotový (asi 1,5 l), přelijeme ho do polévkového hrnce a obereme maso ze slepice, které následně nakrájíme na menší kousky. Maso vrátíme zpět do polévky. Přidáme uvařenou rýži a povaříme 10 minut. Vypneme plamen a přidáme rozšlehané žloutky se šťávou z 1/2 citronu. Můžete podávat s opečeným toastem. Poznámka: citron v polévce popravdě není pro každého, já osobně ho v ní moc nemusím...,takže nutně tam být nemusí. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz