hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba ze slaniny a hlávkového zelí  (2).JPG
    • Čorba ze slaniny a hlávkového zelí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrouháme, zalijeme 1,7 l vody, osolíme a přivedeme k varu a povaříme 15 minut. Mezitím osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, zaprášíme hladkou moukou a opět krátce osmahneme, zalijeme 300 ml vody, metličkou rozmícháme, přidáme pepř, kmín a 10 minut povaříme. Potom přilijeme uvařené zelí i s vodou, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a povaříme 10 minut. Nakonec přidáme kyselé mléko (kefír, podmáslí), ve kterém jsme rozšlehali vejce a necháme přejít 3 minuty varem. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz