hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba ze slaniny a hlávkového zelí  (2).JPG
    • Čorba ze slaniny a hlávkového zelí  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrouháme, zalijeme 1,7 l vody, osolíme a přivedeme k varu a povaříme 15 minut. Mezitím osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, zaprášíme hladkou moukou a opět krátce osmahneme, zalijeme 300 ml vody, metličkou rozmícháme, přidáme pepř, kmín a 10 minut povaříme. Potom přilijeme uvařené zelí i s vodou, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a povaříme 10 minut. Nakonec přidáme kyselé mléko (kefír, podmáslí), ve kterém jsme rozšlehali vejce a necháme přejít 3 minuty varem. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz