hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Fazolová polévka s rajčatovým protlakem (2).JPG
    • Fazolová polévka s rajčatovým protlakem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole nejprve namočíme do vody dle návodu na obalu. Fazole pak v téže vodě vaříme do změknutí, vodu v případě potřeby doléváme. V hrnci si připravíme z oleje a mouky jíšku, krátce 1 minutu ji osmahneme a pak ji zalijeme 300 ml vody z vařených fazolí, dobře metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plemeni. Následně přidáme protlak, pepř a sůl dle chuti, přilijeme 1 l horké vody a povaříme znovu 10 minut. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a kysanou smetanu. Necháme přejít 2 minuty varem a podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz