hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Fazolová polévka s rajčatovým protlakem (2).JPG
    • Fazolová polévka s rajčatovým protlakem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole nejprve namočíme do vody dle návodu na obalu. Fazole pak v téže vodě vaříme do změknutí, vodu v případě potřeby doléváme. V hrnci si připravíme z oleje a mouky jíšku, krátce 1 minutu ji osmahneme a pak ji zalijeme 300 ml vody z vařených fazolí, dobře metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plemeni. Následně přidáme protlak, pepř a sůl dle chuti, přilijeme 1 l horké vody a povaříme znovu 10 minut. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a kysanou smetanu. Necháme přejít 2 minuty varem a podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz