hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Fazolová polévka s uzeným masem (2).JPGFazolová polévka s uzeným masem (4).JPG
    • Fazolová polévka s uzeným masem (2).JPG
    • Fazolová polévka s uzeným masem (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole necháme nabobtnat dle návodu a vodu z nich již nepoužíváme. Fazole pak uvaříme do měkka, což trvá dle druhu fazolí 40 - 60 minut( info je obvykle na balení), 15 minut před koncem vaření fazolí přidáme na tenká kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu. Na oleji v hrnci osmahneme cibulku, přidáme hladkou mouku, promícháme krátce zasmahneme, přilijeme 300 ml vody. Vše metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plameni.Pak přidáme sladkou papriku a znovu vše promícháme. 2 - Do hrnce k uvařené jíšce potom přilijeme uvařené fazole i s vodou ve které jsme fazole vařily a se zeleninou. Pokud se nám zdá, že je vody málo přilijeme dle potřeby (mělo by být cca 2 litry polévky), přidáme na kostičky nakrájené uzené a povaříme ještě 15 minut. Dle chuti dosolíme, ale díky uzenému které je slané, můžete solit méně. Nakonec dejte do polévky lžíci smetany povařte ještě 2 minuty a máte hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz